21 listopadu                                               památka zasvěcení Panny Marie v Jeruzalémě

22 listopadu                                               památka sv. Cecilie, panny a mučednici.

24.listopadu                                               památka sv. Ondřeje Dung Laca, kněze a druhů mučedníků.

Setkávání na faře

Dnes po mší sv. jste srdečně zváni na faru, kde pohoštění přiopravila rodina Radova. Moc děkujeme.

 

Plánovaná setkání:
Tento týden náboženství setkávání podle plánu.

Důležité

V úterý a ve středu se ruší mše sv. Od prvního týdně adventu Mše sv. ve středu se posouvá na 18.00 hod. Vracejí se také páteční setkávání místo nedělných. Výjimkou je setkání manželů s dětmi v 3 neděli v měsíci.

 

V sobotu od 17.00 je program pro děti a mládež naší farnosti včetně přespávaní na faře. Všechno prosím konsultujte s Jankem Farytem a Anežkou Havránkovou.

Brigáda

V sobotu 26.11 od 9.00 hod Vás zvu na brigádu. Jedná  se o hrabání listí a úklid kolem kostela a na farní zahradě. Předem děkuji za pomoc.

Roráty

Během adventu budou v naší farnosti každou sobotu od 7 h rorátní Mše svaté k oslavě Panny Marie. Pokračováním ranní modlitby bude snídaně na faře.

Adorace Nejsvětější Svátostí.

Po každé Mši sv. s nedělní platností v sobotu, která je od 18.00 hod. následuje adorace Nejsvětější Svátostí do 20.00 hod. Srdečně jsou zváni všichni.

Modlitba za rodiny

V následujícím týdnu se budeme modlit za rodiny: Csicsova, Šimanova, Hlouš-Ecksteinova a Klabanova – za odpuštění hříchů, obrácení, osvobození od zlého a za požehnaný život ve vůli a milosrdenství Hospodina.